csdcdurres – CSDC

068 262 9527

info@csdcdurres.com

Na ndiqni:

csdcdurres

Kampi veror Eftali Koci

Kemi nisur Kampin Veror me aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët e shkollës “Met Hasa” Kampi do të zgjasë 4 ditë në parkun Sektor Rinia dhe fëmijët e klasave 3-4 do të luajnë me lajmishmëri lojërash që synojnë gjithëpërfshirjen, bashkëpunimin, respektin dhe të argëtohen.Ky program u zhvillua nga CSDC Durrës në kuadër të projektit “Rritja e Përfshirjes Sociale të fëmijëve me status të ulët social-ekonomik në Bashkinë e Durrësit” implementuar si pjesë e programit ARISE “Action for Reducing Inequalities in Education” financuar nga Bashkimi Evropian dhe po realizohet me bashkëpunimin dhe mbështetjen e organizatës Children Are the Future.

Kampi veror Eftali Koci Read More »

Kampi veror Met Hasa

Kemi nisur Kampin Veror me aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët e shkollës “Met Hasa” Kampi do të zgjasë 4 ditë në parkun Sektor Rinia dhe fëmijët e klasave 3-4 do të luajnë me lajmishmëri lojërash që synojnë gjithëpërfshirjen, bashkëpunimin, respektin dhe të argëtohen Ky program u zhvillua nga CSDC Durrës në kuadër të projektit “Rritja e Përfshirjes Sociale të fëmijëve me status të ulët social-ekonomik në Bashkinë e Durrësit” implementuar si pjesë e programit ARISE “Action for Reducing Inequalities in Education” financuar nga Bashkimi Evropian dhe po realizohet me bashkëpunimin dhe mbështetjen e organizatës Children Are the Future.

Kampi veror Met Hasa Read More »

Fokus grup me të rinjtë e Këshillit Rinor Vendor Durrës mbi çështjet e kontratës Sociale 2019.

Diskutime dhe prioritete të reja të dala nga të rinjtë do të jenë pjesë e raportit të monitorimit, i cili do të dalë në muajt në vijim dhe do të diskutohet sërisht me komunitetin.
Ky raport do t’i vihet në dispozicion të gjithë anëtarëve të komunitetit dhe përfaqësuesve të Bashkisë Durrës, për t’u diskutuar dhe ndërrmarë ndërhyrjet e nevojshme në buxhet në vitin pasardhës.

Fokus grup me të rinjtë e Këshillit Rinor Vendor Durrës mbi çështjet e kontratës Sociale 2019. Read More »

Info Kontakt

Linqe te shpejta

Aktivitete

© 2022 Te drejtat e rezervuara CSDC Durres

Scroll to Top