068 262 9527

info@csdcdurres.com

Na ndiqni:

Një mjedis i pastër një jetë më e shëndetshme për të gjithë

CSDC Durrës sëbashku me grupin e të rinjve “Zëri 16+”, Durrës ishin sot në zonën e Sektorit Rinia për një aksion pastrimi…..Të rinjtë u njohën më parë me konceptin e “gjurmës humane” dhe se si ndikon ajo në jetën tonë të përditshme.

⚽️🧘‍♀️🧘‍🤾Pas pastrimit të ambienteve në zonën e pishave të Sektorit Rinia, të rinjtë shijuan ajërin e pastër dhe zhvilluan lojëra për mirëqënien e tyre fizike dhe mendore.

Info Kontakt

Linqe te shpejta

Aktivitete

© 2022 Te drejtat e rezervuara CSDC Durres

Scroll to Top