068 262 9527

info@csdcdurres.com

Na ndiqni:

banner csdc
banner-csdc
csdc-banner-2
csdc-banner-3
previous arrow
next arrow

Fushat e Veprimtarisë

Demokracia dhe zhvillimi i komunitetit

Fushat e Veprimtarisë

Mjedisi/Zhvillimi i qëndrueshëm

Fushat e Veprimtarisë

Gjinia

Fushat e Veprimtarisë

Rinia dhe arsimi

Rreth Nesh

Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile
(CSDC)

Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC) Durrës promovon dhe mbështet zhvillimin e shoqërisë civile në rajonin e Durrësit përmes mbështetjes, mobilizimit dhe dhe duke sjellë së bashku aktorët më të rëndësishëm nga shoqëria civile dhe qeverisja vendore. CSDC është shumë efektive në koordinimin dhe fuqizimin e organizatave të shoqërisë civile dhe aktorëve të rajonit të Durrësit, duke u fokusuar tek të rinjtë dhe barazia gjinore. Nga shumë vite përvojë, CSDC ka ndikuar organizatat e shoqërisë civile dhe ka promovuar me sukses bashkëpunimin, aktivizmin dhe rrjetet e organizatave të shoqërisë civile dhe pushtetit vendor. Përveç forcimit të grupeve ekzistuese të shoqërisë civile, qendra inkurajon dhe mbështet krijimin e organizatave të reja dhe grupet me bazë komunitare.

Cfarë ne bëjmë

Qëllimi Ynë

CSDC ka një mision të informojë, fuqizojë dhe mobilizojë aktorët e shoqërisë civile (organizatat, grupet e komunitetit, sindikatat, individët dhe mediat) përmes promovimit të zhvillimit, koordinimit, rrjetëzimit dhe bashkëpunimit të tyre, si dhe pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrjen lokale. proceset dhe zhvillimin e komunitetit.
CSDC do të promovojë qeverisjen e mirë, zhvillimin dhe pjesëmarrjen e të rinjve, gratë në zhvillim dhe barazinë gjinore.
Misioni do të përmbushet përmes avokimit dhe kërkimit, shkëmbimit të përvojave dhe informacionit, ndërtimit të partneriteteve, rrjetëzimit dhe lobimit për të siguruar një shoqëri civile që funksionon mirë.

Donatorët Tanë

Postimet e Fundit

Kampi veror Eftali Koci

July 18, 2022/

Kemi nisur Kampin Veror me aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët e shkollës “Met Hasa” Kampi…

Kontakt për më shumë informacione

Për bashkëpunime apo aktivitete të ndryshme ju lutem kontaktoni me ne!

Mesazhi u dergua me sukses Ops! Dicka shkoi gabim, ju lutem provoni perseri!

Info Kontakt

Linqe te shpejta

Aktivitete

© 2022 Te drejtat e rezervuara CSDC Durres

Scroll to Top