068 262 9527

info@csdcdurres.com

Na ndiqni:

Kampi veror Met Hasa

Kemi nisur Kampin Veror me aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët e shkollës “Met Hasa”

Kampi do të zgjasë 4 ditë në parkun Sektor Rinia dhe fëmijët e klasave 3-4 do të luajnë me lajmishmëri lojërash që synojnë gjithëpërfshirjen, bashkëpunimin, respektin dhe të argëtohen

Ky program u zhvillua nga CSDC Durrës në kuadër të projektit “Rritja e Përfshirjes Sociale të fëmijëve me status të ulët social-ekonomik në Bashkinë e Durrësit” implementuar si pjesë e programit ARISE “Action for Reducing Inequalities in Education” financuar nga Bashkimi Evropian dhe po realizohet me bashkëpunimin dhe mbështetjen e organizatës Children Are the Future.

Info Kontakt

Linqe te shpejta

Aktivitete

© 2022 Te drejtat e rezervuara CSDC Durres

Scroll to Top