068 262 9527

info@csdcdurres.com

Na ndiqni:

Postime

  • All Posts
  • Uncategorized

Kemi nisur Kampin Veror me aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët e shkollës “Met Hasa” Kampi…

Kemi nisur Kampin Veror me aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët e shkollës “Met Hasa” Kampi…

Info Kontakt

Linqe te shpejta

Aktivitete

© 2022 Te drejtat e rezervuara CSDC Durres

Scroll to Top