068 262 9527

info@csdcdurres.com

Na ndiqni:

Takime me fokus grupe në Durrës për Raportin e Tretë Monitorues të Kontratës Sociale

Përgjatë muajit tetor kemi takuar dhe pyetur banorë të njësive administrative dhe jo vetëm mbi çëshjtjet e ngritura në kontratën sociale, e cila u firmos në 7 Qershor 2022 nga kryetaria e bashkisë Durrës si zotim ndaj përmbushjes së nevojave të komunitetit. Takimet e kryera nxorrën në pah përmbushjen e disa prej çështjeve të ngritura por edhe çëshjte të cilat kanë një nevojë këndvështrimi më të theksuar nga bashkia Durrës. Fokus grupet e kryera do të prodhojnë një Raportit të Tretë Monitorues të Kontratës Sociale. Ky raport do ti vihet në dispozicion të gjithë anëtarëve të komunitetit dhe përfaqësuesve të Bashkisë Durrës, për tu diskutuar dhe ndërrmarë ndërhyrjet e nevojshme në buxhet. Më poshtë do të gjeni kontratën sociale dhe prioritetet e komunitetit të Bashkisë Durrës: https://popnetwork.al/kontrata-sociale-durres_zgjedhjet…/

Info Kontakt

Linqe te shpejta

Aktivitete

© 2022 Te drejtat e rezervuara CSDC Durres

Scroll to Top