068 262 9527

info@csdcdurres.com

Na ndiqni:

Aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët në shkollën “Eftali Koci”

Shkolla ka filluar e bashkë me të vijon dhe mbështetja e CSDC Durres për shkollën “Eftali Koci” me aktivitetet e animacionit social dhe sportet e lëvizshme për fëmijët. Temat e trajtuara këtë muaj janë Siguria rrugore dhe Fushata Stop alkolit e duhanit 😊

📌 Ky program u zhvillua në kuadër të projektit “Rritja e Përfshirjes Sociale të fëmijëve me status të ulët social-ekonomik në Bashkinë e Durrësit” implementuar si pjesë e programit ARISE “Action for Reducing Inequalities in Education” financuar nga Bashkimi Evropian dhe po realizohet me bashkëpunimin dhe mbështetjen e organizatës Children Are the Future Caf Albania.

Info Kontakt

Linqe te shpejta

Aktivitete

© 2022 Te drejtat e rezervuara CSDC Durres

Scroll to Top